Helios Groendag


T.V. Helios Centrum
9-3-2019 10:00 - 9-3-2019 16:00

HELIOS GROENDAG: ZATERDAG 9 MAART 2019

Elk voorjaar is het weer een race tegen de klok: de competitie start gewoonlijk al begin april en voor die tijd willen we de banen natuurlijk graag speelklaar hebben. Dat vergt heel wat mensuren in de vorm van walsen, borstelen, vegen, gladstrijken, repareren, walsen, borstelen, vegen, en ga zo maar door. Het gaat echter niet alleen om het speelklaar krijgen van de banen. Ook moet het park na de winter een flinke opschoonbeurt krijgen. Het blad en de dode takken die in de herfst en winter omlaag zijn gekomen moeten worden opgeruimd, struiken en bomen gesnoeid en de paden en parkeerruimte schoongemaakt. Ook de opschoonbeurt kost erg veel tijd en laat dat nou net een klus zijn die je met veel mensen in één dag zou kunnen klaren.
Daarom willen we op zaterdag 9 maart 2019 een Helios Groendag organiseren. We hopen dat op die dag veel leden willen helpen met het schoonmaken van het park. Het is de bedoeling dat we met zijn allen om 10:00 uur de dag openen met een bak koffie of thee en dat we daarna de boel gaan aanpakken. De lunch wordt voor je geregeld.
Mocht de firma Wijnbergen besluiten om op precies die dag ook de banen in orde te maken, zullen we moeten uitwijken naar 16 maart. We zullen dit uiteraard proberen te voorkomen!
Zet 9 maart dik onderstreept (en 16 maart dun onderstreept) in je agenda en meld je aan via een mailtje aan: [email protected]
Alvast hartelijk bedankt voor jullie bereidwilligheid!

Met groene groet, De Parkcommissie van Helios.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis (Heliohome): 030-2280571 / Informatie: 030-2250643

T.V. Helios Centrum

Kees Boekelaan 8a
3723 BA Bilthoven