Ledenadministratie

Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage onder het kopje "Ledeninformatie ...." danwel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de knltb competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kan je zeggen. 

Op dit moment is de button "Lid worden?" en "Schrijf je nu in" meer een contactformulier dan een aanmeldformulier. Als u zich via deze knop aanmeldt wordt u alsnog vriendelijk gevraagd om een aanmeldingsformulier en machtigingsformulier in te vullen. Als u lid wilt worden kunt u ook gelijk de aanmeldingsformulieren die hieronder staan downloaden en invullen en opsturen. 

Via onderstaande documenten wordt u verder geïnformeerd over het lidmaatschap van Helios.

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.

Jojan Pasma

Tel: 030 - 2250643 of [email protected] 

 

 

Aanmeldingsformulier Senior 2019.pdf Aanmelingsformulier Jeugd 2019.pdf Ledeninformatie Helios Jeugd 2019.pdf Ledeninformatie Helios Senior 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis (Heliohome): 030-2280571 / Informatie: 030-2250643

T.V. Helios Centrum

Kees Boekelaan 8a
3723 BA Bilthoven