50+ochtend toernooi op Helios

14 juli 2020


Het toernooi van woensdag 5 augustus jl. was erg geslaagd. Het was mooi weer, 13 dames en 8 heren stonden aan de start. En het was erg gezellig. Men had waardering voor de catering door Harry Haffert: Stokbrood met Franse kaas en allerlei lekkere smeersels, alsmede het verse fruit.

Op woensdag 19 augustus a.s. is er weer een toernooi voor de senioren 50+. De meeste deelnemers willen ook na 19-08 doorgaan met dit toernooi. Wij hebben gevraagd daar de data woensdag  2, 16, en 30 september en 14 oktober op de kalender te reserveren met 3 banen van 09.30 - 14.00 uur. Jullie horen daar binnenkort meer over. We starten 19 augustus om 09.30 uur met koffie/thee. We spelen daarna van 10 - 13/14 uur. Een ieder speelt in elk geval 2 partijen van 45 minuten. 

Inschrijven per email bij Koop of Liesbeth op de voorafgaande dinsdag uiterlijk vóór 12 uur 's middags.

Inschrijfkosten voor het toernooi zijn 3 euro per persoon, voor de koffie en stokbrood met Franse kaas en hartige smeersels + vers fruit erbij. De leden die deelnemen verzorgen zélf de bardienst. En denk eraan: niet meer dan 1 persoon tegelijk achter de bar vanwege de 1,5 afstandsregel! Vanwege de hygiëne neemt iedereen zelf ballen mee!Én... denk aan de Corona-regels: regelmatig handen wassen, houd 1,5 m afstand in de kantine en op het terras, en... bij klachten bij je thuis!

Bij minder dan 16 aanmeldingen en/of bij slecht weer wordt het toernooi afgelast. Daarvan ontvangt een ieder per mail bericht.

Nieuwscategorieën Seniornieuws