50+ochtend toernooi op Helios

14 juli 2020


Het toernooi van woensdag 22 juli jl. is succesvol verlopen. Het was mooi weer, 9 dames en 9 heren stonden aan de start. En het was erg gezellig. Helaas was de stroom uitgevallen, maar dankzij pendelwerk van onze Harry Haffert van de KC kon een ieder genieten van extra lekkere koffie en had Jos Vringer gezorgd voor heerlijke taart. Dank gaat ook uit naar Han Lucas voor de administratieve, organisatorische voorbereiding en het opstellen van het wedstrijdschema. Zo kan iedereen zien dat met eenvoudige middelen en ieders positieve instelling een leuke dag kan worden georganiseerd.
 
Op woensdag 5 augustus a.s. is er weer een toernooi voor de senioren 50+.
 
We starten 5 augustus om 09.30 uur met koffie en wat lekkers erbij. We spelen daarna van 10 – 13/14 uur. We spelen 2 x 45 minuten.Minimum aantal inschrijvingen is 16 ! Bij minder dan 16 aanmeldingen en/of bij slecht weer wordt het toernooi afgelast. Daarvan ontvangt een ieder per mail bericht.
 
Inschrijven per email bij Koop of Liesbeth op de voorafgaande dinsdag uiterlijk vóór 12 uur 's middags.
 
Inschrijfkosten voor het toernooi zijn 3 euro per persoon, voor de koffie en wat lekkers erbij. 
 
De leden die deelnemen verzorgen zélf de bardienst. En denk eraan: niet meer dan 1 persoon tegelijk achter de bar vanwege de 1,5 afstandsregel! Vanwege de hygiëne neemt iedereen zelf ballen mee!
 
Én... denk aan de Corona-regels: regelmatig handen wassen, houd 1,5 m afstand in de kantine en op het terras, en... bij klachten bij je thuis!
 
Met hartelijke groet, en hopelijk tot ziens op de baan!

Nieuwscategorieën Senior nieuws