Inschrijving KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

29 oktober 2019


De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is per heden mogelijk via Toernooi.nl (Helios Voorjaarscompetitie 2020).

Voor 2020 worden er 3 nieuwe categorieën op de vrijdagavond(vanaf 1900 uur) seniorencompetitie aangeboden, dit zijn dubbelcompetities waarin alleen 4 dubbels worden gespeeld: Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel.

We hopen dat Helios zich weer met een aantal teams gaat meten met teams van andere tennis verenigingen. We vragen iedereen die zich inschrijft kritisch te zijn op zijn besluit met de competitie mee te doen. Weet dat je een vereniging vertegenwoordigd en onderdeel bent van een team. Dit betekent dat je beschikbaar bent in de periode van de voorjaarscompetitie. Let bij het inschrijven goed op je eigen agenda in april, mei en juni 2020. De voorjaarsvakantie van de scholen valt bijvoorbeeld in deze periode.

De TC zal alle teams nauwkeurig beoordelen op het aantal ingeschreven spelers, spreiding van sterkte in het team, voldoende inval mogelijkheden bij plotselinge afwezigheid van spelers door blessures en onverwachte afwezigheid. Als we met z’n allen goed in acht nemen onder welke voorwaarden er is ingeschreven zal de voorjaarscompetitie prima en plezierig verlopen.

Wij adviseren om de bepalingen Helios KNLTB Voorjaarscompetitie 2020
 goed door te lezen alvorens je inschrijving af te ronden.

Vragen m.b.t. de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020? Neem dan contact op met de TC via de mail: 
[email protected]

Inschrijven kan tot en met woensdag 11 december 2019!

Bepalingen Helios Voorjaarscompetitie 2020.docx

Nieuwscategorieën KNLTB competitie