"Novemberfest" Helios 2 november

02 oktober 2019


Omdat we als Helios dit jaar onze 50e verjaardag vieren, is al het hele seizoen een Gouden Commissie actief. Deze commissie treft nu de voorbereidingen voor het slotevenement in het weekend van 2 november a.s., met als thema “NOVEMBERFEST”.  

Zaterdag 2 november is er dan voor de seniorleden het slottoernooi en aansluitend de start van de laatste feestavond van het jaar. We gaan eerst om 17:30 uur met lekker samen eten, maar daarvoor, om 17 uur, is de presentatie van onze langverwachte Helios Gouden Glossy. En oh ja… de KNLTB komt ook nog langs om ons te feliciteren. Vanaf 18.30 uur is het de beurt aan DJ Bas om ons te helpen de voetjes van de vloer te krijgen!!!  

Op het menu staat deze keer een heerlijke herfstkost: een kop erwtensoep of een broodje (braad) worst.  Kosten zijn € 5,- per stuk, en dat is dan inclusief een consumptie.  

Omdat we graag willen weten hoeveel boodschappen we moeten doen, horen we graag van jullie of jullie mee komen eten. Dat kan door je aan te melden via de link in de uitnodiging die jullie per mail hebben ontvangen (let op: klik op de gele buttom  Inschrijven  onderaan de pagina om de inschijving af te ronden nadat je de vragenlijst hebt ingevuld!) of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag dan even doorgeven wat je graag wilt eten.  

Mocht je liever iets vegetarisch eten, dan kan dat natuurlijk ook en ook dát kan je bij de aanmelding aangeven.  

Wil of kan je niet mee-eten (wat we ons niet kunnen voorstellen!), je bent natuurlijk van harte welkom om het laatste feestje van dit jubileumjaar met ons te komen meevieren!  

Zien we je op zaterdag 2 november in ons Heliohome?

Nieuwscategorieën Senior nieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen