Opening kantine Helios!

22 juni 2020


Goed nieuws!

Per 1 juli a.s. zal onze Helios kantine weer opengaan, onder de voorwaarden en regels die zijn opgesteld door de overheid ter bestrijding van het Corona-virus. Deze voorwaarden en regels moeten zorgvuldig worden nageleefd door alle leden en bezoekers van Helios!

Graag willen we jullie daarbij wijzen op de volgende punten:

1.       Er zijn diverse aanpassingen op het terras en in de kantine gemaakt.

2.       Op het terras zijn de tafels 1,5 meter uit elkaar gezet, zijn er per tafel twee stoelen geplaatst en zijn de banken weggehaald. Dit alles om voldoende afstand te houden.

3.       In de kantine wordt in één richting gelopen. Als u de kantine via de gebruikelijke wijze binnenkomt (bij baan 1), graag eerst uw handen desinfecteren met de gel die u direct bij binnenkomst links ziet staan.Verlaat vervolgens de kantine door de deur aan de zijkant (bij baan 3). Als u naar het toilet bent geweest verlaat u het gebouw via de achteringang. Het dringende verzoek is om alle deuren achter u weer te sluiten.

4.       Binnenzitten wordt afgeraden, maar mocht u toch binnen willen zitten dan met maximaal 9 personen in het Heliohome: twee personen aan ieder uiteinde van de lange tafel, 3 personen aan de ronde tafel en 3

5.       Personen op de bank! En iedereen dus met voldoende afstand!

6.       Ga niet achter de bar als u geen bardienst heeft!

7.       Blijf niet binnen wachten op uw keukenbestelling.

8.       De bardiensten worden vanaf 1 juli a.s. hervat en voor de barmedewerker ligt er achter de bar een protocol over de na te leven Corona regels die gelden voor sportkantines.

9.       Tussen de barmedewerker en degene die aan de bar bestelt moet altijd voldoende afstand zijn!

10.   Ons assortiment is (nog) niet zo uitgebreid is als u van ons gewend bent, maar er nog genoeg te koop is om uw verblijf aangenaam te maken.

 

Verder vragen wij nadrukkelijk uw aandacht voor het volgende:

11.   Houd u aan de geldende hygiëne- en gedragsregels!

12.   Was regelmatig uw handen, dit kan buiten bij de wasbak of in de toiletten, en gebruik ook regelmatig de desinfecterende gel!

13.   Vanaf de ingang van het park zijn de inkomende en uitgaande routes van elkaar gescheiden door een lint. Het verzoek is om u aan deze looproutes te houden!

14.   Houd 1,5 meter afstand en denk eraan dat, mochten wij controle krijgen en er leden zijn die zich niet aan de regels houden, de boete voor Helios 4000 euro is!

Over de verdere regels die gelden vanaf 1 juli krijgt u nog een apart bericht!

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht en wensen iedereen een heel mooie sportieve en vooral gezonde tenniszomer toe.

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws