Rabo ClubSupport

26 september 2019


Ook dit jaar nemen wij deel aan de actie van de Rabobank Rijn en Heuvelrug, gericht op het ondersteunen van verenigingen in de regio. Was de Rabo Clubkas Campagne in vorige jaren nog een regionaal gebeuren, dit jaar is deze promotieactie in het gehele land doorgevoerd onder de naam: Rabo ClubSupport.  

Evenals vorig jaar zal in de regio van Rijn en Heuvelrug weer €150.000 worden verdeeld op basis van uitgebrachte stemmen door leden van deze RabobankGestemd wordt in de periode van 27 september t/m 11 oktober. Ieder lid van de Rabobank zal per e-mail 5 stemmen ontvangen, waarvan maximaal 2 stemmen mogen worden uitgebracht op eenzelfde vereniging. De overige 3 stemmen kunnen worden toegekend aan andere verenigingen. N.B.: het e-mailadres dient bekend te zijn bij de Rabobank om mee te kunnen doen!

Wij doen een beroep op al onze clubleden, die ook lid zijn van de Rabobank, in bovengenoemde periode 2 stemmen uit te brengen op onze club TV Helios. Ook vragen wij deze leden om familieleden, vrienden of kennissen, die Rabobanklid zijn, aan te sporen op onze club te stemmen.

Op grond van gemaakte afspraken met de tennisverenigingen Golfclub de Biltse Duinen en Meijenhagen doen wij de aanbeveling 2 van de overige stemmen uit te brengen op deze clubs.

Op 16 oktober zal de uitslag van de campagne worden bekend gemaakt in het H.F. Wittecentrum in De Bilt.

Wij hopen op jullie enthousiaste medewerking!

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen