Steun Jantje Beton en Helios! Help mee collecteren

26 november 2019


In de week van 2-7 maart 2020 vindt de jaarlijkse collecte voor Jantje Beton* plaats. Als sportieve vereniging ondersteunen wij graag deze mooie organisatie! Wil jij meehelpen?

We zijn opzoek naar een coördinator die dit voor Helios wil organiseren en we zijn opzoek naar naar collectanten. Wil je helpen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar de jeugdcommissie van Helios ([email protected]) en ga collecteren!

50% van de opbrengst van de collecte komt ten goede aan Helios. En daarmee kunnen wij weer een heleboel leuke en nuttige dingen doen!

Via deze link: https://jantjebeton.nl/ik-wil-helpen/collecteer-mee lees je meer over hoe collecteren werkt en wat er met de opbrengsten gebeurt.

Let op: wil je collecteren maar ben je jonger dan 12 jaar? Dan is begeleiding van een volwassene noodzakelijk! Wij hopen dat je mee wilt doen! 

 

 

* Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kwetsbare kinderen krijgen hierbij onze speciale aandacht. Wij willen bereiken dat álle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder, terwijl spelen het belangrijkste én het leukste onderdeel is van een gezond leven. Daarom zegt Jantje Beton … STOP NOOIT MET SPELEN!

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws