Vroege Vogels tennistoernooi op Hemelvaartsdag

13 mei 2022


Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het  “Vroege Vogels tennis-toernooi” op Hemelvaartsdag 26 mei a.s. Ook NIET-Heliossers mogen meedoen !!

Er kan getennist worden, er is een mogelijkheid om te dauwtrappen (per fiets) en op het terras wordt een boekenmarkt gehouden. Tussen de bedrijven door is er ruim gelegenheid met elkaar te genieten van een hapje en drankje. Het toernooi start om 09.00 uur met een ontbijt voor alle deelnemers. Hieronder volgt het programma van Hemelvaartsdag:

09.00 – 09.30 uur   ontbijt
09.30 – 13.30 uur   Vroege Vogels tennistoernooi
10.00 – 11.00 uur   Dauwtrap fietsuurtje (alleen bij voldoende belangstelling en met eigen fiets)
11.00 – 16.00 uur   Boekenmarkt (maar ook kinderspeelgoed en serviesgoed)
vanaf 16.00 uur      Hapje en drankje ter afsluiting

De boekenmarkt wordt op vrijdagmiddag nog voortgezet en tevens bestaat er gelegenheid om deel te nemen aan de Tennis-Toss middag. Hieronder volgt het programma van vrijdagmiddag: 13.00 – 16.00 uur  (voortzetting) Boekenmarkt
13.00 – 16.00 uur  Tennis-Toss middag
vanaf 16.00 uur     Hapje en drankje ter afsluiting

Om een indicatie te krijgen hoeveel deelnemers meedoen op Hemelvaartsdag, verzoeken wij je voor deelname aan het toernooi, ontbijt en eventuele deelname aan het “dauwtrapfietsuurtje” aan te melden door uiterlijk 22 mei a.s. bericht te sturen aan [email protected].

De kosten van deelname bedragen € 5,00 per persoon. Degenen, die (ook) aan de Tennis-Toss middag van vrijdag 27 mei willen deelnemen, worden verzocht dat (ook) te melden aan [email protected]

Om het werk van de Kantinecommissie en de Sponsorcommissie te helpen verlichten, vragen wij de deelnemers om op deze dagen zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Graag ieders medewerking in deze.

NB: Voor deelname kan men zich óók aanmelden op de inschrijflijsten die in het clubhuis zijn opgehangen. Wij hopen en vertrouwen op een groot aantal deelnemers. 

De organisatie

Nieuwscategorieën Toernooi