Reglement sportcentrum Kees

Vanaf woensdag 17 april kunnen de leden van TV Helios op vertoon van het KNLTB lidmaatschapspasje spelen op de beschikbare tennisbanen bij Sportcentrum KEES. De banen in het sportcentrum zijn niet exclusief beschikbaar voor leden van TV Helios en kunnen niet vooraf worden gereserveerd. Voor de leden van TV Helios staan er ballenkokers van de vereniging bij de bar van het Sportcentrum KEES.

Reglement sportcentrum KEES

In de zomerperiode tijdens de openingstijden van het Sportcentrum KEES. Op de website van Sportcentrum KEES kunt u de openingstijden bekijken die op dit moment gelden. 

Gedragsregels: 

Tijdens openingstijden kan onbeperkt worden gespeeld op de beschikbare banen. Banen voor vrij spelen kunnen niet van te voren worden gereserveerd, net als op de club. Maximaal een uur spelen als er meerdere wachtende zijn. Spelers moeten zich vooraf melden bij de bar; daar geven alle spelers hun KNLTB leden pasjes af en kunnen een koker ballen meenemen naar de baan. (de gravel ballen van de club mogen binnen niet worden gebruikt). Na afloop worden de ballen weer ingeleverd bij de bar en krijgt men daar de pasjes terug. Banen mogen alleen worden betreden met schone, gravelvrije sportschoenen. Voor actuele openingstijden verwijzen wij naar onze website. Onze openingstijden zijn tijdens feestdagen en in de zomer aangepast. Het kan voorkomen dat wegens onderhoud/werkzaamheden, een ander toernooi of particuliere aangelegenheid (zoals bijv. een besloten feest) de banen incidenteel niet beschikbaar zijn. We streven er naar om zodra de banen wel beschikbaar zijn, tenminste 1 baan voor Helios beschikbaar te houden.

Competitie: 

Tijdens de competitie kan er gebruik gemaakt worden van de banen:

  • Bij verwacht slecht weer kunnen Competitie teams (de captain) een optie aanvragen. De optie kan vanaf 3 dagen van te voren worden aangevraagd.
  • Per competitie team reserveren wij maximaal 2 banen tijdens de openingstijden (in het weekend tot 1600 uur).
  • Alleen in geval er geen andere evenementen of regengaranties zijn. Alle andere aanvragen zijn in overleg met Sportcentrum KEES (Mandy of Robert).

Toernooien, clubkampioenschappen en overige activiteiten: 

Voor de (jeugd & senioren) clubkampioenschappen en alle andere één- of meerdaagse evenementen geldt dat bij verwacht slecht weer vanaf 3 dagen van te voren een optie kan worden aangevraagd. Per evenement reserveren wij maximaal 3 banen tijdens de openingstijden (weekend tot 1600 uur).