Uitwisseling Blau Weiss

Helios - Blauweiss uitwisseling - 10e editie!

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus komen voor de 5e maal onze tennisvrienden van Blau Weiss uit Taunusstein weer ons park bezoeken.

Het betekend dus een lustrum, inmiddels zijn wij daar ook al 5 keer geweest, dit lustrum van alweer de 10e keer valt gelijk met ons gouden jubileum. 

Door de organisatie wordt er in samenwerking met de “Gouden Commissie” een gevarieerd programma georganiseerd, voor zowel tennissers als niet tennissers.

Wij zullen jullie hiervan in de komende tijd op de hoogte gaan houden!

Op de vrijdagmiddag worden onze tennisvrienden door ons op ons park met een welkomstdrankje verwelkomd. Hoe laat dit zal zijn hangt een beetje af van het programma van die dag. Het is in ieder geval met  een culinaire maaltijd.  Hierover worden jullie nog geïnformeerd.

Op de zaterdag wordt vanaf 10.00 uur getennist op 4 banen en dit programma duurt tot circa 16.30 uur met aansluitend een borrel en nadat iedereen zich opgefrist is er een gezellige feestavond op ons park. Ook hiervoor geldt dat er in de komende tijd meer info volgt.

Zondags wordt er na de koffie met gebak rond 11.00 uur afscheid van onze gasten genomen

Wil je hieraan meedoen dan kun je je via de mail opgeven bij [email protected] of via de lijst die vanaf 20 mei in het Heliohome hangt . Inschrijven kan tot uiterlijk 20 juli.

Je kunt je opgeven voor het hele weekend of alleen voor het culinaire gedeelte, er is plaats voor maximaal 24 “Helios”tennissers

Heb je nog vragen of suggesties neem dan contact op met één van onderstaande personen

Mis deze leuke uitwisseling niet!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 228 0571

T.V. Helios Centrum

Kees Boekelaan 8a
3723 BA Bilthoven