Zomer challenge 2021

Tennissen bij Helios via Zomer Challenge!

Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden? Wil je in deze Coronatijd fit blijven? Ben je op zoek naar een (andere) sport.

Ontdek dan hoe leuk tennissen is en doe mee aan de Zomer Challenge bij Tennisvereniging Helios in Bilthoven! De Zomer Challenge is een kortdurend, compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden onbeperkt vrij kunt tennissen en ook mee kunt doen aan tennisclinics.

Bij Helios bestaat de Zomer Challenge 2021 uit een lidmaatschap voor de maanden juli en augustus, in combinatie met tennisclinics door de tennisschool UTO (Utrechtse Tennis Organisatie). Het is de bedoeling om na afloop van die maanden samen met andere verenigingen uit de Biltse regio een klein Zomer Challenge Toernooi te organiseren waaraan je ook kunt deelnemen.

Senioren (€ 40) en jeugd (€ 25,-) kunnen in juli en augustus dan vrij tennissen op het Helios tennispark en betalen geen inschrijfgeld. Dit bedrag is dan inclusief viermaal een UTO tennisclinic. En als men volgend jaar (2021) lid wordt van Helios, krijgt men 50% van dat bedrag retour. En als men de rest van het jaar 2021 óók nog wil doorspelen bij Helios, betaalt men nogmaals € 50 (senior) € 25 (jeugd) voor dit jaar.

Door dit bijzondere lidmaatschap kun je buiten actief blijven en gezellig een nieuwe sport ontdekken.

Tennissen is fit worden en vrienden ontmoeten.

Ontdek hoe leuk tennissen is en doe mee aan de Helios Zomer Challenge 2021!

Je bent van harte welkom op ons mooie tennispark aan de Kees Boekelaan!

Aanmelden via het inschrijfformulier rechts boven aan de website, "Lid worden van TV Helios?".

Als u zich via de button aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden en de privacyverklaring. Dit alles is te lezen onder het kopje "Lidmaatschap" van deze website.