Zomer challenge 2024

Tennissen bij TKHC Helios via Zomer Challenge!

De zomerchallenge is een variant van het proefllidmaatschap. Tijdens de zomerchallence kan in de maanden juli en augustus (2 maanden) of juni t/m september (4 maanden) onbeperkt gespeeld worden op de tennisbanen van Helios. Daarnaast kan men gratis meedoen aan twee tennisclinics bij een zomerchallence van 2 maanden en 4 clinics bij een zomerchallence van 4 maanden.

Indien je na afloop van de zomerchallenge besluit lid te worden hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden en dient voor de rest van het jaar € 40 voor senioren en € 30,- voor junioren bij 2 maanden zomerchallenge en € 20,- senior en € 15,- junior bij 4 maanden zomerchallenge betaald te worden. De zomerchallenge van 2 of 4 maanden gaat alleen door indien er 4 of meer aanmeldingen hiervoor zijn. 

Je bent van harte welkom op ons mooie tennispark aan de Kees Boekelaan!

Aanmelden via het inschrijfformulier rechts boven aan de website, "Lid worden van TV Helios?" onder vermelding van ZC 2024.

Als u zich via de button aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden (m.u.v. de bardienstverplichting gedurende de periode van de Zomerchallenge en eventueel daarna tot het einde van het betreffende jaar) zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden en de privacyverklaring. Dit alles is te lezen onder het kopje "Lidmaatschap" van deze website.