Afhangen

Heeft Helios een afhangcultuur? Bij Helios is er eigenlijk niet een "afhangcultuur". Toch kan het digtiaal afhangen veel duidelijkheid geven in het speelgedrag van leden. Ook banen reserveren voor tennistraining is via het digitale afhangbord makkelijk te regelen. Het kan dus bij Helios beide. En we zullen in het komend seizoen zien hoe de Helios leden hiermee omgaan.

Hoe werkt digitaal afhangen?


Leden kunnen afhangen via het Digitale afhangbord-scherm in het Helio-home. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducés of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Als je ingelogd ben op de site kan zie je onder "mijn tv helios centrum" je gegevens, taken en afhangen. We hebben deze mogelijkheid om op afstand af te hangen niet aan staan bij Helios. 

Hoe werkt het buiten afhangbord?

Als lid kun je eenvoudig je ledenpas in het vakje zetten van de eerst vrij te komen baan. Daarbij kijk je hoelaat het is en wat de eerst volgende vrije tijd is. Overleg anders even welke baan het eerst "vrij" zou komen.