Afhangen

Hoe werkt digitaal afhangen?

Online Baan reserveren

Een baan vooraf reserveren kan via de website en vanuit de ClubApp. Op de website vind je dit in Baan afhangen onder Mijn Club. In de Helios Clubapp kan je dit vinden bij Spelen > Baan reserveren.

Om een baan te reserveren heb je altijd je bondsnummer en een wachtwoord nodig. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet, download deze dan snel. Je zoekt T.V. Helios Centrum op en logt dan in met je bondsnummer en wachtwoord. Weet jij je wachtwoord niet meer? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen (te wijzigen).

Baan reserveren via de Helios ClubApp
Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een 'rondje met een streep' (stopbord) staat, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het 'poppetje' geeft aan dat de baan gereserveerd is voor training.

Het 'plusje' betekent dat je die op die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes.

Door op een gemaakte reservering ('tennisballetje') te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

    

 

Digitale afhangbord (op dit moment niet van toepassing)

Leden kunnen ook afhangen via het Digitale afhangbord-scherm in het Heliohome. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducés of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Als je ingelogd ben op de site kan zie je onder "mijn tv helios centrum" je gegevens, taken en afhangen. We hebben deze mogelijkheid om op afstand af te hangen niet aan staan bij Helios. 

Hoe werkt het buiten afhangbord? (op dit moment niet van toepassing)

Als lid kun je eenvoudig je ledenpas in het vakje zetten van de eerst vrij te komen baan. Daarbij kijk je hoelaat het is en wat de eerst volgende vrije tijd is. Overleg anders even welke baan het eerst "vrij" zou komen.