Lidmaatschap TKHC Helios

Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage die u op deze pagina kan vinden en onder het kopje "Ledeninformatie ...." danwel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de KNLTB competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kun je zeggen. 

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van Helios via de button “Lid worden van TKHC Helios?” op de website van Helios. (rechts boven aan de pagina). 

Als u zich aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden ( denkt u aan het inschrijfgeld, jaarlijkse contributie, evt afkoop/boetes bardienst en competitie en toernooi bijdrage) en de privacyverklaring. Dit alles is te lezen onder het kopje "Lidmaatschap" van deze website.

Via onderstaande documenten wordt u verder uitgebreid geïnformeerd over het lidmaatschap van Helios.

De huidige tennisschool van Helios is Smash. Een enthousiaste tennisschool met leuke en zeer kundige tennisleraren die jou goed kunnen opleiden in het tennisspel. Smash geeft tennisles aan jong, oud, beginnend en gevorderd. Smash heeft er zin in; schrijf je dus snel in voor de lessen!  

Informatie over de trainingen, de tennisschool en het inschrijven is te vinden op de website van Smash: Tennisschool Smash | Dé nr. 1 tennisschool in de regio Utrecht!

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.

 

Evert van Wilgenburg

📩 [email protected] 

 

Laatst gewijzigd d.d. 25-3-2022

2022-03-20 Ledeninformatie Helios Junior 2022.pdf 2022-03-20 Ledeninformatie Helios Senior 2022.pdf