Lidmaatschap TV Helios

Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage die u op deze pagina kan vinden en onder het kopje "Ledeninformatie ...." danwel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de knltb competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kan je zeggen. 

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van Helios via de button “Lid worden van TV Helios?” op de website van Helios. (rechts boven aan de pagina). 

Als u zich aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden ( denkt u aan het inschrijfgeld, jaarlijkse contributie, evt afkoop/boetes bardienst en competitie en toernooi bijdrage) en de privacyverklaring. Dit alles is te lezen onder het kopje "Lidmaatschap" van deze website.

Via onderstaande documenten wordt u verder uitgebreid geïnformeerd over het lidmaatschap van Helios.

Voor informatie over de tennistraining verwijzen we u naar de website 🌐 Utrechtse Tennis Organisatie via de link op onze website.

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.

 

Evert van Wilgenburg

📩 [email protected] 

 

 

Ledeninformatie Helios Senior 2020.pdf Ledeninformatie Helios Jeugd 2021.pdf