Lid worden van Helios?

Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage die u op deze pagina kan vinden en onder het kopje "Ledeninformatie ...." danwel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de knltb competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kan je zeggen. 

U kunt zich op 2 manieren aanmelden voor het lidmaatschap van Helios. Danwel via de button "Lid worden?" (rechts boven aan de pagina) dan wel te klikkken op de gele  button op deze pagina of door het invullen van het aanmeldingsformulier en het machtigingsformulier in de bijlage.

Als u zich via de button aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden ( denkt u aan het inschrijfgeld, jaarlijkse contributie, evt afkoop/boetes bardienst en competitie en toernooi bijdrage) en de privacyverklaring.

U kunt ook het aanmeldingsformulieren die hieronder staan downloaden en invullen en opsturen. Denkt u er ook aan dat u ook een (pas)foto bijvoegd of mailt naar de ledenadministratie.

Via onderstaande documenten wordt u verder uitgebreid geïnformeerd over het lidmaatschap van Helios.

Voor informatie over de tennistraining verwijzen we u naar de 🌐 Utrechtse Tennis Organisatie via de link op onze website.

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.

Mw. Jojan Pasma

☎ 030 - 2250643

đŸ“© [email protected] 

 

 

Aanmelingsformulier Jeugd 2020.pdf Aanmeldingsformulier Senior 2020.pdf Ledeninformatie Helios Jeugd 2020.pdf Ledeninformatie Helios Senior 2020.pdf