Tennisschool UTO

Tennisschool UTO
 
Informatie over de tennislessen kunnen jullie vinden op onze website: 🌐 Utrechtse Tennis Organisatie
We hopen dat velen van jullie zich gaan inschrijven voor de tennislessen!
Dat kan via deze link: 🌐  Inschrijven Tennis Training UTO
 

Belangrijke extra informatie voor de jeugdleden! 
 
Het unieke, aantrekkelijke karakter van Helios is een ‘all-in’ lidmaatschap, dat willen zeggen lidmaatschap inclusief tennisles (dit jaar zelfs inclusief enkele tennisactiviteiten en een interne competitie). Om de administratie tussen Helios en UTO makkelijker te maken, zullen de jeugdleden (i.c. de ouders) nu een deel van het lidmaatschapsgeld aan de UTO  betalen en een deel aan Helios. Dit wordt zowel bij UTO als bij Helios via een automatische incasso geregeld. Daarvoor moet iedereen zich wel ook aanmelden voor de trainingen en zorgen dat het inschrijfformulier ‘online’ is ingevuld. Dat vereenvoudigt het proces.


Wellicht vraagt u zich af welke missie en visie UTO heeft op tennis en tennislessen. Hieronder staat een korte uitleg.

Welke missie en visie heeft de tennisschool UTO?

De missie van UTO is: 
Bruisen, motiveren, inspireren en verbinden! Wij zijn van mening dat iedereen met een ander doel komt tennissen. De kunst is om deze mensen op een enthousiaste en energieke manier met elkaar te verbinden, zodat er een sociaal positief effect ontstaat. Op de baan én daarbuiten.


De visie van UTO is
:
Door te bruisen, motiveren, inspireren en verbinden verenigingstennis (weer) een nummer 1 sport te maken. Hiervoor is constante, energieke vernieuwing nodig. Mensen willen sporten, zweten, slank blijven/worden, fit blijven/worden, ergens goed in zijn, samen iets doen en iets leren. Ze zoeken de gezelligheid, maar wel allemaal op hun eigen moment, eigen manier en met “eigen” mensen. Een tennisschool moet hier flexibel en alert mee omgaan en een brede basis bieden om te voldoen aan alle wensen.

Bij jeugdleden wordt gewerkt volgens de KNLTB aanpak ‘Tenniskids’. Zie de uitleg in de foto.

Informatie over 'Tenniskids' is ook te lezen op de website van de KNLTB onder deze link.
https://www.tenniskids.nl/over-tenniskids/blauw-rood-oranje-en-groen/

 

Contactgegevens: 📩 [email protected]