Tennisschool UTO

Het is vanaf nu weer mogelijk om je als regulier Helios lid aan te melden voor de najaarslessen op de website van UTO. Het is een serie van 8 weken voor de senioren en 9 weken voor de junioren.

De lessen voor de junioren starten vanaf maandag 31 augustus en de lessen van de senioren zullen na de clubkampioenschappen beginnen, vanaf maandag  7 september.  

Informatie over de tennislessen kunnen jullie vinden op onze website: 🌐 Utrechtse Tennis Organisatie
 
Dat kan via deze link: 🌐 Inschrijven Tennis Training UTO
 
 

Wellicht vraagt u zich af welke missie en visie UTO heeft op tennis en tennislessen. Hieronder staat een korte uitleg.

Welke missie en visie heeft de tennisschool UTO?

De missie van UTO is: 
Bruisen, motiveren, inspireren en verbinden! Wij zijn van mening dat iedereen met een ander doel komt tennissen. De kunst is om deze mensen op een enthousiaste en energieke manier met elkaar te verbinden, zodat er een sociaal positief effect ontstaat. Op de baan én daarbuiten.

De visie van UTO is
:
Door te bruisen, motiveren, inspireren en verbinden verenigingstennis (weer) een nummer 1 sport te maken. Hiervoor is constante, energieke vernieuwing nodig. Mensen willen sporten, zweten, slank blijven/worden, fit blijven/worden, ergens goed in zijn, samen iets doen en iets leren. Ze zoeken de gezelligheid, maar wel allemaal op hun eigen moment, eigen manier en met “eigen” mensen. Een tennisschool moet hier flexibel en alert mee omgaan en een brede basis bieden om te voldoen aan alle wensen.

Bij jeugdleden wordt gewerkt volgens de KNLTB aanpak ‘Tenniskids’. 
Informatie over 'Tenniskids' is ook te lezen op de website van de KNLTB.

Marko de Kort

Tel: 06 41 37 91 93

Contactgegevens: 📩 [email protected]