Terug naar overzicht

NL Doet dag = Helios Groen en Poets dag!

T.V. Helios Centrum
14-3-2020 10:00 - 14-3-2020 16:00
NL Doet dag = Helios Groen en Poets dag op ZATERDAG 14 MAART 2020

Op zaterdag 14 maart 2020 zal er weer de bekende “NLdoet” dag zijn en ook dáár doet Helios weer aan mee. Op deze dag zal Helios de “Groen en poetsdag” organiseren waarbij we onze leden vragen om onze parkcommissie te komen ondersteunen met het grootschalige snoeiwerk en het groenonderhoud op het tennispark van Helios. Noteer daarom aub deze datum de jullie agenda! Ook zal het Heliohome weer een grondige schoonmaakbeurt krijgen door onze kantinecommissie voordat het seizoen begint. Wilt u zich hiervoor nu alvast opgeven? 

We hopen dat op die dag veel leden willen helpen met het schoonmaken van het park en het Heliohome. Het is de bedoeling dat we met zijn allen om 10:00 uur de dag openen met een bak koffie of thee en dat we daarna de boel gaan aanpakken. De lunch wordt voor je geregeld.

Mocht de firma Wijnbergen besluiten om op precies die dag ook de banen in orde te maken, zullen we moeten uitwijken naar 21 maart. We zullen dit uiteraard proberen te voorkomen!

Zet 14 maart dik onderstreept (en 21 maart dun onderstreept) in je agenda en meld je aan via een mailtje aan: [email protected]
als je wilt helpen met de Groendag en [email protected] als onze KC wilt helpen met poetsen.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie bereidwilligheid!

Met groene en schone groet, De Parkcommissie en de Kantinecommissie van Helios.
 
 
  Terug naar overzicht