Alarm! Noodoproep!

16 juli 2019


Jarenlang was het baanonderhoud bij Helios bijna vanzelfsprekend! Maar nu niet meer!

Ton wil een stap terug doen als onze ‘groundsman’. En dat gunnen wij hem ook, na zoveel jaar van trouwe dienst!

JA… DAT IS BEHOORLIJK SCHRIKKEN! DUS WAT NU?

Het bestuur en de Parkcommissie doen daarom een ZEER DRINGENDE OPROEP aan de Helios leden voor een ‘NIEUWE TON’ (m/v).

Welk Helios lid voelt zich verantwoordelijk voor het baanonderhoud bij Helios en wil de leiding nemen in de activiteiten van de Parkcommissie*? Iemand die zich zeer betrokken voelt bij een goede conditie van de gravelbanen en zelf ook proactief is in het uitvoeren van het onderhoud. Iemand die ook leiding geeft aan 2-3 andere mensen van de Parkcommissie die zich daar mede voor inzetten en met wie ook afspraken te maken zijn voor regelmatige werkzaamheden. En jullie weten het… ‘groundsman’ is één van de meest gewaardeerde vrijwilligerstaken binnen de club!

Als je denkt… maar ik kan niet op maandagochtenden (wanneer de Parkcommissie vooral actief is), dan valt te overwegen om het specifieke baanonderhoud op een ander moment te gaan organiseren! Daarnaast wil Ton je uiteraard uitgebreid inwijden in de ‘geheimen’ van het baanonderhoud.

Het bestuur en de Parkcommissie doen daarom gezamenlijk een ZEER DRINGENDE OPROEP AAN DE HELIOS LEDEN VOOR EEN NIEUWE ‘GROUNDSMAN’. Als vereniging kunnen we niet zonder! We zullen dit binnen de club SAMEN moeten oplossen. Het is ONS aller verantwoordelijkheid om het onderhoud van ONZE zo fraaie gravelbanen goed te laten verlopen, het hele jaar door.

Dus… ga bij jezelf na of JIJ die belangrijke en gewaardeerde taak bij Helios wilt oppakken!

Het bestuur en de Parkcommissie (Ton en/of Cees) geven je graag meer informatie.

HOPELIJK VINDEN WE SNEL EEN ‘NIEUWE TON’.

* De Parkcommissie is een leuke en actieve groep Helios leden die zich inzet voor het onderhoud van de banen, van het groen in het park, en (samen met de Kantinecommissie) van het Heliohome.

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen