Hoe werkt digitaal afhangen?

14 juli 2020


Online Baan reserveren

Een baan vooraf reserveren kan via de website en vanuit de ClubApp. Op de website vind je dit via Baanbezetting en in Baan afhangen onder Mijn Club. In de Helios Clubapp kan je dit vinden bij Spelen > Baan reserveren.

Om een baan te reserveren heb je altijd je bondsnummer en een wachtwoord nodig. 

Heb je de KNLTB ClubApp nog niet, download deze dan snel. Je zoekt T.V. Helios Centrum op en logt dan in met je bondsnummer en wachtwoord. Weet jij je wachtwoord niet meer? Kies dan voor Wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen (te wijzigen).

Baan reserveren via de Helios ClubApp

Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een 'rondje met een streep' (stopbord) staat, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het 'poppetje' geeft aan dat de baan gereserveerd is voor training.

Het 'plusje' betekent dat je die op die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes.

Door op een gemaakte reservering ('tennisballetje') te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Bij droog en warm weer zullen de banen een paar keer per dag worden afgeblokt ivm sproeien door onze parkcommissie.

Let op! Eventueel kan er een baan uitvallen in verband met onderhoud en kan een reservering komen te vervallen of verschoven worden naar een andere baan voor training en/of vrij spelen. We proberen jullie daarvan op de hoogte te stellen maar er kan soms iets fout gaan met de comunicatie. We hopen op ieders begrip daar voor.

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws