Lid worden van Helios?

14 mei 2020


Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage onder het kopje "Lidmaatschap" - "Ledeninformatie ...." dan wel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de KNLTB competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kan je zeggen. 

U kunt zich op 2 manieren aanmelden voor het lidmaatschap van Helios. Danwel via de button "Lid worden?" (rechts boven aan de pagina) of door het invullen van het aanmeldingsformulier en het machtigingsformulier in de bijlage.

Als u zich via de button aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden ( denkt u aan het inschrijfgeld, jaarlijkse contributie, evt afkoop/boetes bardienst en competitie bijdrage) en de privacyverklaring.

U kunt ook het aanmeldingsformulieren die hieronder staan downloaden en invullen en opsturen. Denkt u er ook aan dat u ook een (pas)foto bijvoegd of mailt naar de ledenadministratie.

 
Via onderstaande documenten wordt u verder geïnformeerd over het lidmaatschap van Helios.

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.

Mw. Jojan Pasma
 
☎️ 030 - 2250643 
 

Aanmelingsformulier Jeugd 2020.docx Aanmeldingsformulier Senior 2020.docx

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws