Lid worden van Helios?

21 juni 2020


Welkom bij Helios! Voor informatie over het lidmaatschap van Helios kunt u de informatie lezen in de bijlage onder het kopje "Lidmaatschap" - "Ledeninformatie ...." dan wel voor de jeugd of senior informatie.

Helios is een tennisvereniging waar de onderlinge verstandhouding erg belangrijk wordt gevonden. Helios is een gezellige vereniging waar iedereen met iedereen tennist. Veel leden nemen enthousiast deel aan diverse activiteiten, zoals toss-ochtenden/-avonden, toernooien en de KNLTB competitie.

En Helios is een vereniging waar zowel recreatief als competitief tennis wordt gespeeld. De vereniging stimuleert leden om naast het tennissen ook anderzins actief te zijn binnen de vereniging, bijvoorbeeld door deelname aan een commissie of het los organiseren van activiteiten voor de leden. Er is is voor elk wat wils kan je zeggen. 

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van Helios via de button “Lid worden van TV Helios?” op de website van Helios. (rechts boven aan de pagina). 

Als u zich aanmeldt gaat u automatisch akkoord met de lidmaatschapsvoorwaarden zoals beschreven in de lidmaatschapsinformatie, de machtiging van de te innen gelden ( denkt u aan het inschrijfgeld, jaarlijkse contributie, evt afkoop/boetes bardienst en competitie en toernooi bijdrage) en de privacyverklaring. Dit alles is te lezen onder het kopje "Lidmaatschap" van deze website.

 
Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact op met de ledenadministratie. We staan u graag te woord.
 
 

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws