Nieuwe Helios WhatsApp groep!

23 mei 2020


Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden om te spelen op de baan is het idee ontstaan om via een Whatsapp groep spelers de mogelijkheid te bieden om een speelmaatje te zoeken. Waarschijnlijk zijn er leden die soms een speler zoeken om een bal over te slaan (vaardigheden weer opbouwen) of misschien een wedstrijdje enkel willen spelen. Deze Whatsapp groep geeft dan ook de mogelijkheid om eens te spelen tegen een ander dan je vaste maatje.

We maken een Whatsapp groep voor overdag en een aparte whatsapp groep voor de avonden.

Het werkt alsvolgt:

- Een deelnemer meldt in de groep dat hij wil spelen (geef b.v. ook je speelsterkte aan), b.v.:

+ Wie heeft er zin om een bal te slaan op donderdag of

+ Wie heeft er zin om een bal te slaan op donderdagochtend of

+ Wie heeft er zin om een bal te slaan op donderdagochtend om 10:00 uur

Iemand reageert in de groep “dat lijkt me leuk …(Evert o.i.d.)” en deze twee of vier maken dan onderling de precieze afspraak buiten de whatsapp groep voor een specifieke tijd en reserveren die dan in het baan afhang systeem Helios/KNLTB.

Zodra iemand heeft gereageerd, weten de anderen uit de groep dat zij niet meer hoeven te reageren en krijgt iedereen per afspraak max twee meldingen uit de Whatsapp groep (1e aanbieding en 2e de reactie).

Lijkt dit je wel wat, geef je dan op voor de dag groep, de avond groep of allebei. Doe dit door een Whatsapp bericht te sturen aan Evert (het mobiele nummer van Evert is op het afgesloten gedeelte van de site in de ledenlijst te vinden), de beheerder van deze Whatsapp groepen.

Doe gezellig mee en ga samen tennissen!

Nieuwscategorieën Seniornieuws