Senior Club Kampioenschappen

Deze zullen vanaf donderdag avond 24 augustus tot en met zondag 27 augustus worden gehouden. Inschrijving is mogelijk tot en met 19 augustus.

Er worden enkels, dubbels en gemengd dubbels gespeeld in de categoriën A (4, 5 en 6), B (7) en C (8 en 9) Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er zoveel mogelijk in poules gespeeld en wordt er geen verschil tussen dames en heren gemaakt. Indien er veel dames singels of dubbels en heren singels of dubbels inschrijvingen zijn kan besloten worden voor sommige onderdelen toch een onderscheid tussen dames en heren te maken. De poule wedstrijden duren één uur. Poule winnaar wordt degene met de meeste games. Afhankelijk van het aantal poules spelen de poule winnaars een halve en/of hele finale. De hele en halve finales zijn normale wedstrijden met een supertiebreak bij een derde set. Het toernooi telt niet mee voor de KNLTB rating.

Tijdens de SCK richten we ons op wedstrijdervaring op doen en gezelligheid. Ervaring is zeker voor de C categorie niet zo belangrijk. We hopen dan ook dat alle nieuwe leden dit jaar ook meedoen.